معرفی کامیون بنز آروکس arocs
این بار کمپانی مرسدس بنز در سال 2013 دست به گسترش دامنه وسایل نقیله سنگین خود زد و در کنار بنز آنتوس، بنز آروس را در کاربری های ساختمانی و ساخت و ساز تولید کرد. آروس هم به مانند دیگر اعضای خانواده بنز بیشترین سازگاری را با محیط زیست دارند و کیفیت آلایندگی یورو 6 را یدک می کشد.
مشخصات فنی و ظاهری بنز آروکس
کامیون آروس شامل کابین های به عرض 2.3 متر یا 2.5 متر با طول های کوتاه، متوسط است که با ارتفاع های مختلف جهت راحتی راننده عرضه می شود و به طور کلی مشتریان آروس انتخاب 7 نوع کابین را دارند. همچنین جلو پنجره ای آروس در مقایسه با اکتروس 12 سانتی متر بالاتر نصب شده که ارتفاع آن را به 1.15 متر از سطح زمین رسانده است.
آروس با کاربری های کمپرسی، کمپرسی های چهار چرخ متحرک، میکسرهای سیمان، کشنده نیمه تریلر و باری و …. بصورت 2، 3 و 4 محوره با 16 قدرت خروجی مختلف عرضه شد. این قدرت ها از 240 اسب بخار تا 625 اسب بخار با کیفیت یورو 6 موجود بودند.
کاربری های ویژه بنز آروکس
آروس هم به مانند نسخه آنتوس در کاربری های ویژه ساخته شده که نسخه Loader و Grounder از این دو نسخه هستند.
در آروس Loader از هر امکانی برای کاهش وزن استفاده شده که نسخه بهینه شده کشنده نیمه تریلر 4*4 آن، سبک ترین وسیله نقیله برای بارگیری می باشد.
همچنین میکسرهای سیمان 4*8 نیز با حداکثر وزن ناخالص مجاز 32 تن عرضه می شوند که ابن میکسرها به لطف وزن پایین خود (9.5 تن) قادر به تامین 8 متر مکعب بتن آماده در هر بارگیری هستند.
اما بنز آروس Grounder بصورت ویژه برای کار در محیط های خشن و دشوار به مانند معادن و محیط های ساخت و ساز طراحی شده است و به لطف نوع طراحی و ضخامت شاسی 1 سانتی متری، بسیار مقاوم و پایداری مناسبی در بار های سنگین دارد.
آروس Loader و Grounder، در حالت تک محور 18 تن و در جفت محور 26 تن وزن ناخالص مجاز، برای بارگیری ظرفیت دارند که در کامیون های 4 محور به 41 تن می رسد.